Idræt til alle


Nye Priser:

Betaling kun kontant eller Mobilpay, ikke DK-kort

 

Børn under 8 år kun med betalende forældre, børn under 2 år gratis
 
Engangsbillet - 40 kr./person
Familiekort - 400 kr. med kontant betaling, 450 kr. med MobilPay (maks. 4 personer)
Medlemskort - 150 kr.
Fødselsdagsfester - 40 kr./person (kun ved forhåndsbestilling med flere end 10 personer, samt betaling af 200 kr. depositum). 
Depositum 200 kr. betales til konto i Nordea: nr. 5501-0104180884. Husk at skrive familienavn, dato og tidspunkt for fødselsdagsarrangement. Info om betalingen skal sendes til e-mail: pavel@abenhal.com. Resten af beløbet betales kontant i hallen. Man skal først samle alle børn ved indgangen og få dem stemplet. Børnene skal hele tiden være i hallen med en ansvarlig person, som også holder øje med vores regler, specielt med hensyn til lykkehjulet. 
Festledelsen har ansvar for overholdelsen af reglerne i halen, og den ansvarlige skal være til stede i hallen. Manglende overholdelse af reglerne kan resultere i tab af betalt depositum. Der betales kun for alle gæster, som er med i hallen, inkl. forældre, som har ansvar for gruppen. Forældre som bringer og/eller henter deres børn, har gratis adgang. Hvis begivenheden bliver aflyst af BK Skjold, betales depositum tilbage. Hvis den annuleres af gæsten, er der ingen tilbagebetaling.
OBS: Fødselsdagsfester og grupper over 10 personer: Uden forudgående aftale og betaling af depositum kan vi ikke garantere, at der er plads i hallen.
 
Kontakt først Pavel på e-mail - pavel@abenhal.com, og spørg, om der er plads i hallen. 
Bemærk venligst, at BK Skjold kun er ansvarlig for Åben Hal-arrangementet i selve hallen hos Østerbrohuset. 
Hvis du ønsker at holde en fødselsdagsfest og leje et rum i Østerbrohuset, skal man kontakte mail bookoesterbro@kff.kk.dk
Café Incita kan kontaktes via telefon 2597 2429 eller mail kha@incita.dk