Idræt til alle


Nedsatte priser:

Betaling kun kontant eller Mobilpay, ikke DK-kort

Betalende børn under 8 år kun med forældre, børn under 2 år gratis

 

Engangs billet - 50 kr./person gyldig hel dagen                                          

Medlemskort – 250 kr./person gyldig hel sæson 

Familie medlemskort – 800 kr. (maks. 4 personer, forældre kan skiftes)             

Lokaludlejning - bookoesterbro@kff.kk.dk

Fødselsdagsfester - 50 kr./person (kun ved forhåndsbestilling med flere end 10 personer, samt betaling af 200 kr. depositum). 

Depositum 200 kr. betales til Mobilpay nr. 80774. Husk at skrive familienavn, dato og tidspunkt for fødselsdagsarrangement. Info om betalingen skal sendes til e-mail: pavel@abenhal.com. Resten af beløbet betales kontant i hallen. Man skal først samle alle børn ved indgangen og få dem stemplet. Børnene skal hele tiden være i hallen med en ansvarlig person, som også holder øje med vores regler, specielt med hensyn til lykkehjulet. 
Festledelsen har ansvar for overholdelsen af reglerne i halen, og den ansvarlige skal være til stede i hallen. Manglende overholdelse af reglerne kan resultere i tab af betalt depositum. Der betales kun for alle gæster, som er med i hallen, inkl. forældre, som har ansvar for gruppen. Forældre som bringer og/eller henter deres børn, har gratis adgang. Hvis begivenheden bliver aflyst af BK Skjold, betales depositum tilbage. Hvis den annuleres af gæsten, er der ingen tilbagebetaling.
OBS: Fødselsdagsfester og grupper over 10 personer: Uden forudgående aftale og betaling af depositum kan vi ikke garantere, at der er plads i hallen.
 
Kontakt først Pavel på e-mail - pavel@abenhal.com, og spørg, om der er plads i hallen. 
Bemærk venligst, at BK Skjold kun er ansvarlig for Åben Hal-arrangementet i selve hallen hos Østerbrohuset. 
Hvis du ønsker at holde en fødselsdagsfest og leje et rum i Østerbrohuset, skal man kontakte mail bookoesterbro@kff.kk.dk