Idræt til alle


 

 

Åben Hal i Østerbrohuset er et tilbud om leg og bevægelse for alle aldre.

Hallerne i Østerbrohuset er på 1.000 m2 og tilbyder skum- og kæmpe hoppepuder, tromle, forhindringsbane, forskellige boldspil (badminton, florbal, fodbold, basketbold eller bordtennis), trampolin, lege og motorisk udfordrende aktiviteter på eget ansvar.

Der er instruktører klar i hallerne hele dagen, så du ikke står alene.

Projektet er gæster i Østerbrohuset. Det er derfor husets personale der står for reglerne i huset. Disse regler skal respekteres, så vi får dage med glade gæster og personale.

Åben Hal er dannet i samarbejde mellem Københavns kommune, BK Skjold og Øbro Idræt, hvor kommunen hjælper med udlejningen og BK Skjold og Øbro Idræt skaffer instruktørerne til weekenderne i hallen.

 


Historien

Åben Hal er startet efter en idé af den tidligere leder af Østerbrohuset Søren Möllnitz og den tidligere formand for Boldklubben Skjold, Thomas Christensen, der  nu er direktør i superligaklubben OB på Fyn.
I 2001 købte Københavns kommune udstyret og rekonstruerede huset til projektet. Åben Hal blev hurtigt en kæmpesucces. I dag har huset hele 800 medlemmer, hvoraf ca. halvdelen møder op, når portene bliver slået op til Den Store Legestue. Der er Åben Hal fra september til april, og det kan betale sig at anskaffe et medlemskort til fordelagtige priser for hele familien, når sæsonen begynder. Der er også mange, der er begyndt at holde familiefester i Østerbrohuset, når der er Åben Hal. En genial idé, for her er festlokaler og masser af god mad - og så kan børnene drøne ud i hallen, når festen bliver dem et nummer for kedelig.