Idræt til alle


Regler

2020-11-06 01:05

Kom til Åben Hal i Østerbrohuset i weekenden !!! Lad os prøve de nuværende regler endnu mere tydeligt:

1) Børn og unge til og med 21 år må dyrke idræt i grupper på maks. 50 deltagere inkl. træner. For eksempel, hvis en far bringer en gruppe børn og træner fodbold eller florbal med dem.

2) Hvis der er almindelige voksne i samme hal, selv i kombination med børn, kan der maksimalt være 10 personer i hver hal.

3) Der kan også maksimalt være 10 personer over 2 år i alt i en specielt indhegnet børns sektor. Derfor anbefaler vi familier med børn at booke tid i børnesektoren i en bestemt periode via e-mail eller FB. Hvis du ikke foretager en reservation, er der en risiko for, at kapaciteten i børnesektoren bliver besat.

4) Hvis forældre bringer deres børn ind i hallen, kan de ikke blive alene i hallen, heller ikke passive på siderne af hallen, men de skal forlade hallen. Antallet af personer i lobbyen (café område) bestemmes af ØH-reglerne

5) Du skal bære mundbind til og fra hallen. Men ikke når du dyrker din sport. Børn under 12 år skal ikke bære mundbind

6) Hvis der er mindre end 20 personer i begge haller i alt, er det ikke nødvendigt at reservere tid, og det er muligt at blive i børnesektoren længere end de planlagte 2 timer på grund af skift med andre familier.

 

 

—————

Tilbage