Idræt til alle


Nuværende regler

2020-09-21 17:24

Vi håber at byde de første gæster i den kommende sæson velkommen søndag den 27. september. Den nuværende situation med coronavirus betyder specielle regler, som gæsterne skal følge for at fortsætte vores projekt. Kun et godkendt antal personer er tilladt i hallen.

Caféen i Østerbrohuset gik konkurs, så der er ingen mulighed for at købe mad og drikke i bygningen, og gæsterne har lov til at medbringe deres egne. Dette gælder også for selskaber, der bestiller fest i Åben Hal.

Gæsterne skal overholde hygiejnebestemmelserne i hallen, WC og omklædningsrum. Vi anbefaler, at vores gæster selv medbringer bordtennisbat, badmintonketchere eller floorballstave -og dermed reducerer den fælles brug af material.

Vi anbefaler kontantfri betaling med Mobilpay De, der er interesserede i et medlemskort, kan sende deres detaljer (navn, fødselsdato og adresse) via e-mail, og deres kort vil være klar ved ankomsten.

Fest i hallen bestilles via e-mail i et bestemt tidsrum. De kan sidde gratis ved bordene i lobbyen eller bestille et lokale fra kommunen, hvor de kan medbringe egen mad og drikke, eller bestille fra caféen i Århusgade. Angiv derefter antallet af gæster mindst en dag i forvejen, så vi kan tilbyde pladser i hallen til andre gæster.

Det er muligt, at vi af hygiejniske sikkerhed ikke bruger noget udstyr (lykkehjul, osv.), men måske tilføjer vi et bordtennisbord eller en badmintonbane i stedet.

—————

Tilbage